5 Aralık 2017 naci cuhaci

Kendirli Grup Bayi Eğitimi

Kendirli Grup Şirketlerinden Kendirli Lastik (Lastik&Jant&Akü) bayilerine Girne’de Satış Teknikleri Eğitimi Dr. M. Naci ÇUHACI tarafından verildi.

Söz konusu eğitim eğlenceli bir ortamda aşağıda açıklanan kapsamda başarıyla gerçekleştirilmiştir:

Pazarlama stratejilerinin, işletmeler için gelir ve karlılığa dönüşebilmesi için satış işlevinin etkili bir şekilde yürütülmesi gerekir. Modern pazarlamanın en önemli işlevlerinden olan satışın etkin bir şekilde yürütülmesi için ise; müşteri odaklı satış planlarına, satış tutum ve tekniklerini gerektiğince kullanabilen satış profesyonellerine ihtiyaç vardır.

Bu paylaşımda; müşterinin satın alma davranışları incelenmekte, başarılı bir satış görüşmesinin yürütülmesi, satış öncesi hazırlıklar ve satış sonrası hizmetler ele alınmaktadır. Pazarlama eğitimleri ile hedef olan gelir ve karlılığa ‘’nişan almayı‘’, Satış eğitimleri ile hedefe ‘’ateş edip, onikiden vurmayı’’ katılımcılarla beraber, paylaşımlarımızla ele almaktayız.

Eğitim, interaktif stratejisi çerçevesinde beyin fırtınası ve tartışma teknikleri kullanılarak, katılımcıların müşteri ilişkilerinde kullanacakları tutum, teknik ve yaratıcılıklarını geliştirebilmeyi ve sonuç olarak yüksek satış başarısı sağlatmayı amaçlamaktadır.

istek, görüş ve önerileriniz için