26 Ekim 2019 naci cuhaci

Körfez Ticaret Odası Yaşam Boyu Gelişim Merkezi Eğitim Pogrami

Kocaeli/Körfez Ticaret Odası, 2018 yılında olduğu gibi 2019 yılında da şirketimizi tercih etti. Körfez Ticaret Odası tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2019 yılı Teknik Destek programınca desteklenen söz konusu eğitimler Körfez’de başarıyla gerçekleştirilmiştir. Argestar Danışmanlık Ltd. (ÇevikŞirket) uzmanlarının vermiş olduğu eğitimler dışında aşağıdaki eğitimleri Dr. M. Naci ÇUHACI tarafından başarıyla verilmiştir.

DUYGUSAL ZEKA NEDİR VE NASIL GELİŞTİRİLİR? DUYGUSAL ZEKA İLE STRES YÖNETİMİ, YÖNETİCİLİK VE BEDEN DİLİ ARASINDAKİ İLİŞKİ NASIL SAĞLANIR? ÖRNEK UYGULAMALAR EĞİTİMİ

Eğitimin amacı:
“Duygusal Zeka Nedir Ve Nasıl Geliştirilir? Duygusal Zeka İle Stres Yönetimi, Yöneticilik Ve Beden Dili Arasındaki İlişki Nasıl Sağlanır? Örnek Uygulamalar” Eğitimi ile katılımcılarda İşyerinde giderek daha önemli hale gelen duygusal zeka ve beş alanıyla (duyguların farkında olma, duyguları yönetme, kendini motive etme, empati ve ilişkilerini kontrol etme) ilgili bilgi, beceri ve yüksek farkındalık kazandırmak amaçlanmıştır.

DOĞRU İŞE DOĞRU PERSONEL SEÇME YÖNTEMLERİ NELERDİR? KİŞİLİK ENVANTERİ UYGULAMASI VE ANALİZİ NASIL YAPILIR? ÖRNEK UYGULAMALAR EĞİTİMİ

Eğitimin amacı:
“Doğru İşe Doğru Personel Seçme Yöntemleri Nelerdir? Kişilik Envanteri Uygulaması ve Analizi Nasıl Yapılır? Örnek Uygulamalar” Eğitimi ile katılımcılarda ile insan faktörünün iş dünyasında artan önemine paralel olarak “işe en uygun personeli” seçebilme becerilerini gözden geçirmek, seçme sürecini incelemek ve uygulamalar ışığında daha etkin mülakat teknikleri becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır.

MÜŞTERİ KAZANMA VE TUTUNDURMA STRATEJİLERİ NASIL HAZIRLANIR? STRATEJİLERİ HAZIRLARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR? ÖRNEK UYGULAMALAR EĞİTİMİ

Eğitimin amacı:
Küresel acımasız rekabet ortamında şirketleri müşteri ve rekabet değiştirmeye zorlamaktadır.
Nitekim günümüzde; Şirket stratejileri müşterilere daha fazla değer katan yaklaşımlar üzerine oturtulmakta; Rekabet üstünlüğü ise müşterilere sağlanan hizmet seviyesinden, özgünlükten, hızdan ve yeteneklerden kaynaklanmaktadır.

Şirketlerin, müşteri odaklı düşünmeye dayalı pazarlama anlayışı ve uygulamalarındaki bu gelişim çerçevesinde, pazarlama stratejilerini gözden geçirerek geliştirmeleri gerekmektedir. Zira, eşdeğer fakat rakip ürünler ve hizmetler arasındaki farkı koşulsuz müşteri tatmini belirlemektedir. “Müşteri Kazanma ve Tutundurma Stratejileri Nasıl Hazırlanır? Stratejileri Hazırlarken Nelere Dikkat Edilmelidir? Örnek Uygulamalar” Eğitimi ile katılımcılarda bu konularda temel yeterlilikler kazandırmak amaçlanmaktadır.

istek, görüş ve önerileriniz için