26 Mayıs 2019 naci cuhaci

Zümrüt Tasarım ve Proje Atölyesi Reklam Ltd. Şti. Kurumsal Gelişim Projesi

2011 yılında Antalya’ da faaliyete başlayan Zümrüt Tasarım ve Proje Atölyesi Reklam Ltd. Şti. kaliteli üretim, zamanında teslimat ve kesintisiz hizmet anlayışıyla Türkiye genelinde kısa sürede güçlü bir konum elde etmiştir. Zümrüt Reklam, hızla büyümektedir. Bu büyümenin doğru, etkin ve verimli yönetilmesini kolaylaştırmak, böylece gelecek kuşaklara kalıcılığını sağlamak için 3.Göz’e ihtiyaç vardır. Bu bağlamda eğitim, koçluk ve danışmanlık hizmetlerini kapsayan Kurumsal Gelişim Projesi Dr. M. Naci ÇUHACI tarafından Ekim 2018 – 30 Nisan 2019 tarihleri arasında başarıyla tamamlanmıştır.

Kurumsal Gelişim Projesi kapsamında aşağıdaki faaliyetler tamamlanmıştır.

1) Tüm pozisyonların İş Analizleri yapılarak Görev tanımları yazılmıştır.
2) Organizasyon şeması çizilmiştir.
3) Zümrüt Davranış Sözleşmesini, vizyon ve misyonu ile etik değerlerin belirlenmesi ile İnsan Kaynakları Politikasının yazıldığı “Genel Hükümler prosedürü” yazılmıştır.
4) “Personel Seçme ve Yerleştirme Sistemi”, “Ödül ve Disiplin Sistemi” başta olmak üzere insan kaynaklarına yönelik ilgili tüm prosedürlerini kapsayan İnsan Kaynakları El Kitabı tamamlanmıştır.
5) İnsan Kaynakları departmanı kurulmuş ve yönetici istihdamı sağlanmıştır.
6) Personel Özlük Dosyaları gözden geçirilerek güncellenmiştir.
7) 4857 sayılı İş Kanununa uygun Personel İş Sözleşmelerinin gözden geçirilerek yeniden yazılmıştır.
8) Müşteri Analizi ve Yeni Müşteri Bulma Süreci ile Pazarlama ve Satış Sürecinin geliştirilmesi kapsamında çalışmalara başlanılmış özellikle Aralık-Ocak aylarında yapılan pazarlama faaliyetleri sonucu yeni projeler alınmıştır.
9) Kurumsallaşmaya ilişkin prosedür, talimat ve ilgili formların geliştirilmesi: Örneğin; Tedarikçi Sözleşmesi, Satınalma, Proje Yönetimi, İmalat, Depo Talimatı, Sevkiyat ve Montaj, Şirket Araçları Kullanım Talimatı gibi.
10) 5S Sisteminin kurulmasına yönelik eğitim uygulamaları yapılmış ve devam ettirilmelidir.

istek, görüş ve önerileriniz için